تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

تولید انسولین قلمی تا پایان سال

تولید انسولین قلمی تا پایان سال وزیر بهداشت گفت:امیدواریم تا پایان امسال انسولین قلمی در کشور تولید و مشکل دیابتی‌ها حل شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 11
کد خبر: ۱۰۵۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران در افتتاحیه نمایشگاه ایران فارما گفت: این نمایشگاه توانمندی شرکت‌های دارویی کشور را نشان می‌دهد. پیشرفت‌های خیلی خوبی را در دارو داشتیم که نود و هفت درصد نیاز کشور در داخل تامین می‌شود.

او افزود: ما در شروع کرونا خیلی دارو مشخص و مفیدی را نداشتیم اما با تلاش شرکت‌های دارویی، داروهای مفید در درمان کرونا در داخل تولید می‌شود و کمبودی نداریم.

عین‌اللهی گفت:  همیشه به پزشکان توصیه می‌کنیم که مصرف دارو را پایین بیاورند. بیماران باید بدانند درمان بیماری‌ها همیشه با دارو نیست و باید حداقل دارو برای بیماری مصرف شود.

عین‌اللهی گفت: مصرف داروی ما در کشور بالاتر از متوسط جهانی است. خوشبختانه کیفیت داروهایی که در ایران تولید می‌شود بسیار قابل قبول است، برخی از کشورهای همجوار ما مرتب درخواست می‌کنند که داروهای ایرانی خیلی خوب است و می‌خواهیم وارد کنیم.

او افزود: باتوجه به بیماری‌های مختلفی که در کشور هست، معاونت دارو و غذا وزارت بهداشت پیش‌بینی می‌کند که چه دارویی را به چه مقدار در کشور تولید کند. برخی اوقات ممکن است وضعیت خاصی ایجاد شود و  بیماری تغییرشکل پیدا کند و مصرف داروهای آن بالا رود. مثلا در رابطه با قارچ سیاه به دلیل کروتن مصرف داروی آن بالا رفت و در مقطع کوتاهی کمبودی وجود داشت اما با تهمیدات معاونت غذا و دارو این مساله حل شد.

عین اللهی گفت: با اینکه با کمبود سرم مواجه بودیم اما شرکت های دارویی سه شیفته کار کردند به صورتی که سرم به انداره کافی و حتی زیادی هم در داخل کشور داریم.

او افزود: کمبودی در داروهایی که در کشور رایج است نداریم.  برخی اوقات پزشکان داروهای کمیاب را نسخه می‌کنند. توصیه ما این است که پزشکان داروهای کمیاب را وقتی ما دارو به اندازه کافی داریم نسخه نکنند که با مشکل مواجه نشویم.

عین اللهی گفت: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم مصرف انسولین است. به این دلیل که در کشور ما بیماران دیابتی زیاد است و تا به امروز انسولین وارداتی بوده، پیش بینی که سازمان غذا و دارو کرده است که تا پایان امسال بتوانیم انسولین قلمی تولید کنیم و این مشکل مردم را انشاالله حل کند./همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار